Influenser: TED Talks

Hur har jag kunnat glömma nämna detta?! Hur hände detta?
Jag har tipsat om så många YouTube-kanaler men en absolut favorit har jag inte alls nämnt och det är ju självklart Ted Talks! TED talks är ingen speciell person men det är en plattform för talare med inspirerande idéer värda att dela.
TED Talks gör dig nästintill aldrig besviken när du behöver en tankeställare eller tankenöt att spinna vidare på och även om ämnet som talarna berättar om vid första anblick inte berör dig eller dina intressen gör deras inlevelse och kunskap lyssnarna att engagera sig.
 
TED Talks är perfekta att dra på i bakgrunden när du fixar dig på morgonen eller innan du ska gå och lägga dig på kvällen för att varva ned. Du lär dig någonting nytt varje gång och om du mot förmodan skulle få slut på TED Talks finns även TEDx vilket är en variant som dock inte är lika kvalitéetskontrollerade, så talen kan variera, men de är ofta väldigt bra dom också och jag har lärt mig otroligt mycket via både TED och TEDx samt stött på personer som talat som kommit att förändra mitt liv då de fångat mitt intresse och fått mig att söka vidare. Här är några axplock på de olika ämnen som kan beröras.
 
 
 
 
Så gå in på YouTube NU och följ för nya idéer varje vecka!
Inspiration | Ted Talks | | Kommentera |
Upp