5 sätt att umgås på - gratis

Visst är det kul att umgås, och jag har redan skrivit ett inlägg med förslag "istället för", där jag raddar upp hur man kan spara in på pengarna när man umgås. Men om man tröttnar på att hela tiden ta en middag, fika, gymma eller filmkväll? Här jag jag skrivit ihop mina;  5 bästa tips på gratis umgängesaktiviteter för den fantasilöse:
  1. Ta en promenad tillsammans - motion och pratsällskap, vad kan gå fel? Vid fint väder kan man till och med kanske våga sig på att ta ett dopp i sjön?

  2. Ring varandra - Man behöver inte alltid åka land och rike runt och träffas hela tiden, det finns enkla hjälpmedel att enkelt hålla kontakten om så bara 10 minuter per dag när du promenerar hem från jobbet.

  3. Gå på museum - många museum är gratis. Museum är både intressant och utvecklande!

  4. Lek mer - Jag älskar brädspel och det är en fantastiskt sätt att samla vänner för att ha en spelkväll. Med lite fantasi kan ni alltid skapa lekar så som charader, musikquiz eller frågesport - det finns till och med appar. Glöm inte heller bort kubb och fotboll!

  5. Skapa en klubb! - Slå era kloka huvuden ihop och starta en klubb. Det behöver såklart inte vara mer avancerat än en bokklubb, men det kan vara riktigt kul att ha ett tema som håller er samman som ni diskuterar. Det kan vara att ni alla ska lära er ett nytt språk tillsammans, eller läsa samma bok etc. många former är gratis (böcker kan man exempelvis låna via biblioteket) och bara fantasin sätter gränser. Frekvens och agendor från ni gemensamt komma fram till!
Ekonomi | gratis, relationer, umgåsion, vännerone | |
Upp