5 sätt att spara in pengar på träning

Att träna ska vi ju alla göra, men snälla, köp inte ett årskort i stöten för att sedan inte använda det. Jag kan kanske ha gjort det tidigare i mitt liv, det ska jag inte ljuga om, men just därför vill jag tipsa om mina 5 bästa knep att träna billigt
  1. Träna utomhus - Det finns utegym om du vill köra gymövningar, annars kan du alltid gå ut på innegården eller i trädgården och skapa en liten hinderbana med hjälp av fantasin. Vill du träna kondition är ju faktiskt det enda du behöver träningsskor och träningkläder (och i mitt fall är hörlurar ett måste) och sedan är det bara att springa iväg! Plus, du kan faktiskt bara ta och gå eller cykla en sväng! Varför inte bada en sommarkväll?

  2. Träna hemmaOm inte vädret tillåter dig att vara utomhus på grund av tillexempel regn finns det fortfarande många övningar som varken kräver gymlokal eller maskiner. Alternativt kan du köpa hem de vanligaste tillbehören man kan behöva så som hantlar och möjligtvis en stång, men det finns många bra övningar man enkelt kan göra hemma, från Yoga till styrketräning eller HIIT

  3. Träna utan att tänka på det - ta en promenad, cykla till jobbet, gå i trappor, gå runt på ett museum eller shoppingcenter. på sommaren kan du köpa en boll och ta med vännerna ut och skoj-spela tillsammans i en park, fotboll, badminton, tennis eller vollyboll - du behöver inte hyra lokal om det är fint väder, och varför inte passa på att simma lite i en sjö när du blivit svettig? På vintern kan du istället åka skidor eller skridskor - allt behöver inte genomföras inom en gymlokal. Varför inte gå ut nykter på klubben och dansa loss? det finns knappt någon roligare träningsform!

  4. Prova på perioder - många gym har "prova på"-perioder i 1-2 veckor och finns det 5 gymkedjor blir det 5-10 veckor gratis. Kolla även om det finns provtillfällen vid andra sport aktiviteter så som klättring eller boxning som du i alla fall kan köra en gång gratis eller åtminstånde rabatterat pris på för att få träning.

  5. Tjäna pengar på din träning - passa på att dra in en liten slant som hundrastare, snöskottare, gräsklippare eller andra fysiskt ansträngande aktiviteter samtidigt som du får ett åtagande som tvingar dig till regelbunden träning win-win!
 
 
Ekonomi | Budget, Träning, billigt | |
Upp